Извршниот комитет го предложи Лука Кржалоски за нов лидер на Унијата на млади сили на ВМРО – ДПМНЕ

На вчерашниот состанок на Извршниот комитет на ВМРО – ДПМНЕ биле разгледани кадровски прашања, при што се донела одлука ИК како резултат на финализирањето на постапката за избор на Претседател на...

26 март, 2018 @ 8:49 часот