Пендаровски за македонската евроатлантска интеграција: Се гледа светло на крајот од тунелот

Влегувањето на Македонија во евроатланските организации ќе биде исклучово по заслуга на политичари кои презеле чекори мислејќи на иднината на Македонија, а не на следните избори и на својот политички...

26 април, 2018 @ 11:46 часот