За Бошкоски Законот за јазици не бил крај за Македонија

„Законот за јазици не е крај за Македонија“, вели поранешниот министер за внатрешни работи, Љубе Бошкоски во изјава за „Независен весник“. Според него, судбината на Македонија била одредена уште...

18 март, 2018 @ 17:23 часот