ПРЕМИЕРА: Охридскиот режисер од прашката школа, Антонио Вељаноски, го претстави својот нов македонско-чешки филм „И(с)ЗГУБЕНИ“

Синоќа, охриѓани и гостите во Охрид имаа несекојдневна можност да присуствувааат на премиера на македонски филм од македонски режисер. Беше премиерно прикажан краткиот игран филм „И(с)згубени“ на...

26 мај, 2018 @ 18:54 часот