Скопјани краделе пари и мобилни од случајни минувачи во Центар и Карпош

Секторот за внатрешни работи Скопје – Единица за имотни деликти и малолетничка деликвенција – Одделение за имотни деликти и малолетничка деликвенција Карпош и Ѓорче Петров поднесе кривична пријава...

7 јануари, 2018 @ 11:17 часот