Уште две недели до крајниот рок за пријавување на годишната даночна пријава

На две седмици пред истекот на рокот, само 130.850 граѓани поднеле годишна даночна пријава до Управата за јавни приходи. Имајќи предвид дека се очекува уште 270.000 граѓани да ги пријават своите приходи во...

2 март, 2018 @ 16:00 часот