Здружението на кошаркари го поддржа предлогот на МКФ

Предлогот на Македонската кошаркарска федерација (МКФ) за намалување на бројот на странски кошаркари доби поддршка од Здружението на македонските кошаркари. „Сметаме дека раководството на Федерацијата...

21 јуни, 2018 @ 13:21 часот

Лазовски го скрати список на кошаркарки повикани за евро-квалификациите

Селекторот на македонската репрезентација Марјан Лазовски, го скрати списокот на кошаркарки повикани за претстојните два натпревара во рамки на евро-квалификациите. Македонија ќе биде ослабена со...

2 февруари, 2018 @ 16:50 часот