Хелас Журнал: Заев е подготвен за компромис, ставовите на Димитров се полни со национализам

Пред утрешната нова средба на шефовите на дипломатиите на Македонија и на Грција со медијаторот на ОН Метју Нимиц, Михали Игнатиу, еден од најугледните грчки новинари објави анализа во која вели дека...

11 мај, 2018 @ 22:35 часот