Кочанчанец ја убил сопругата, а потоа се самоубил

Таткото и сопруг, 54 годишниот Б.А. изминатата ноќ го малтретирал своето семејство, а потоа најбрутално ја убил сопругата. Во намера да ја спречи трагедијата и да и помогне на мајка си, 22 годишната ќерка...

15 февруари, 2018 @ 12:12 часот