Македонија засега останува ПЈР Македонија за Европската Унија

Портпаролката на Европската Комисија, Маја Коцијанчич, прецизириаше дека сѐ додека не е целосно имплементиран договорот постигнат помеѓу Грција и Македонија за спорот со името, Европската Унија ќе...

18 јуни, 2018 @ 14:27 часот