Коцев: Политиката може да биде театар, но театарот не смее да се претвори во политика

Политичката состојба можеби токму сега го има најсилното влијание, па затоа политиката може да биде театар со своите бројни заткулисни игри. Но театарот не смее да се претвори во политика. Нашата игра...

26 март, 2018 @ 12:06 часот