Формирана Македонска банкарска асоцијација, Коста Митровски избран за претседател

Во Скопје денеска се одржа Основачко собрание на Здружение за остварување на заеднички интереси на банките и унапредување на нивното работење, Македонска банкарска асоцијација. Здружението на банкарството,...

20 април, 2018 @ 13:52 часот