Пронајдено телото на еден од двајцата исчезнати косовски полицајци

Вчера попладнето во водите на реката Лепенец е пронајдено телото на еден од двајцата косовски полицајци, кои се водеа како исчезнати откако со службеното возило завршиле во реката. Телото е пронајдено...

4 мај, 2018 @ 8:55 часот

МВР ја продолжува потрагата по телата на косовските полицајци

Македонската полиција и денеска ќе продолжи да трага по телата на двајцата косовски полицајци, кои излетаа вечерта во сабота во реката Лепенец од косовска страна. МВР се вклучи во потрагата поради...

30 април, 2018 @ 10:44 часот