Нема промена на кормилото во НСДП, Тито Петковски останува лидер

Нема промени на кормилото на НСДП – Тито Петковски останува лидер. Над 400 делегати го поддржале денеска неговиот реизбор, на партискиот конгрес во Скопје. Против изборот на Петковски, според првичните...

13 мај, 2018 @ 16:53 часот