Данев: Договорот е противуставен и прави непоправлива штета

Координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев, денеска во Собранието истакна дека договорот е противуставен и прави непоправлива штета. „Ова е капитулација, договорот е современ...

19 јуни, 2018 @ 14:06 часот

Димовски се повлекува, Ѓорчев нов координатор на ВМРО-ДПМНЕ?

Пратеникот Влатко Ѓорчев ќе биде координатор на десетте пратенички групи на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. Димовски се повлекол од оваа позиција самоиницијативно, а одлуката им ја соопштил и на своите колеги...

26 декември, 2017 @ 10:13 часот