Мицкоски: Законот за употреба на јазиците се носи на денот кога почна конфликтот во Тетово

Токму на денот кога отпочна воениот конфликт во Тетово на дневен ред на парламентарна седница се става овој противуставен и неприменлив закон за употреба на јазиците, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ,...

14 март, 2018 @ 10:54 часот