Каролина Гочева со четири последователни концерти во МОБ

Од Авалон продукција информираат дека после блескавиот концертен маратон од пред четири години, Каролина и нејзиниот бенд повторно се враќаат во Македонската опера и балет, со четири последователни...

23 јануари, 2018 @ 10:39 часот