Не платиле карта во ЈСП и физички го нападнале контролорот

Вчера околу 13 часот во автобус бр.67, кој се движел на релација Зелениково-Транспортен Центар, на влез на село Драчево, С.Н. (53), вработен како контролор во Јавното сообраќајно претпријатие, бил физички...

30 јануари, 2018 @ 14:49 часот