Контрола во локалите во Центар, изречени мандатни казни

За овие локали, како што информира општина Центар, граѓаните се жалеа дека го нарушуваат редот и мирот со гласна музика, бесправно узурпирање на јавниот простор со поставување на тераси и паркирање...

5 мај, 2018 @ 12:15 часот

Сообраќајка кај Елешец: Изгубила контрола над воланот и удрила во дрво

Вчера во 08,10 часот на регионалниот пат Охрид-Свети Наум помеѓу авто-кампот „Елешец“ и с.Пештани, се случила сообраќајна незгода во која Л.Ц. (38) од с.Пештани, управувајки патничко возило „Даеву Нексија“...

20 декември, 2017 @ 13:23 часот