Спасовски не гледа ништо контроверзно во изборот на Џезаир Шакири

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, изјави денеска дека нема ништо контроверзно во тоа што Џезаир Шакири, т.н. командант Хоџа, е поставен за советник за безбедност на премиерот. „Ако погледнеме...

8 мај, 2018 @ 13:03 часот