Претставата „Контрабас“ од Азербејџан доби Гран-при на Фестивалот на монодрама во Битола

Добитник на гран при наградата на 20-тото јубилејно издание на Интернационалниот фестивал на монодрама Битола 2018 година е претставата „Контрабас“ на актерот Шовги Гусеинов од Азербејџан. На синоќешното...

16 мај, 2018 @ 10:30 часот