Кабинет на Иванов: Сертификатите за новинари се во контекст на подготовка на Стратегијата за одбрана

Кабинетот на претседателот на државата Ѓорге Иванов, преку соопштение ја демантира изјавата на претседеталот на ЗНМ Насер Селмани, дека издавале безбедносни сертификати на новинари, посочувајќи дека...

26 февруари, 2018 @ 14:29 часот