Шилегов во посета на Виена, оствари средба со градоначалникот Хојпл

Градоначалникот Шилегов во рамките на работната посета во Виена денеска имаше средби со Градоначалникот и Претседател на Покраината Виена д-р Михаел Хојпл. На средбата, градоначалниците дискутираа...

21 март, 2018 @ 20:34 часот