Заев во МАНУ, договорено е да продолжи меѓусебната консултација за спорот со името

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев денеска ја посети Македонската академија на науките и уметностите. Премиерот Заев на средбата во МАНУ ги информираше претседателот Таки...

15 февруари, 2018 @ 17:59 часот