Заев: Турската заедница е конструктивен дел на македонското општество

Македонскиот премиер Зоран Заев, придружуван од министерот без ресор задолжен за странски инвестиции Аднан Ќахил, вечерва присуствуваше на јубилејното празнување на денот на наставата на турски јазик...

21 декември, 2017 @ 22:28 часот