Османи не гледа ништо спорно во објавените конкурси за работа пред референдумот

Вицепремиерот на Владата и главен преговарач со ЕУ, Бујар Османи, за Телма истакна дека се консултирал со законските прописи и дека имал право да објави огласи за 200-тини отворени работни места во државните...

12 август, 2018 @ 20:00 часот