Радовишкиот градоначалник Конзулов се премисли, нема да купува фигара за коса

Градоначалникот на Радовиш Герасим Конзулов го поништи тендерот за набавка на фигара за коса, кои планираше да ги дели како осмомартовски подароци на жените вработени во Општината и во Советот. Само...

20 февруари, 2018 @ 13:11 часот