Бошњаковски: Отповиканите конзули беа исклучително неактивни

Почесните конзули на Македонија кои владата ги отповика на својата 56-та седница биле исклучително неактивни. Ова е причината за нивно отповикување која ја наведе владиниот портпарол Миле Бошњаковски,...

28 февруари, 2018 @ 11:32 часот