Лавров: Русија ќе протера 60 американски дипломати

Русија ќе протера 60 американски дипломати и ќе го затвори конзулатот на САД во Санкт Петербург, како одговор на сличните мерки на САД, изјави денеска рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров. „Во...

29 март, 2018 @ 21:06 часот