Нимиц донирал 25.000 долари на главната конгресменка на грчкото лоби во САД

Од 1995 година до 2017 година, конфликтниот медијатор на Обединетите Нации Метју Нимиц има донирано вкупно 25.000 долари во кампањата на конгресменката Каролин Малони, демократ од Њујорк, која е основач, воедно...

31 јануари, 2018 @ 10:16 часот