Два конгреса за избор на партиски лидер, двата со логото на Беса

Разногласие во Беса за датумот на одржување на конгресот, на кој ќе се избира нов партиски лидер. Поддржувачите на привремениот претседател Неџбедин Каремани информираа дека во тек се подготовките...

12 февруари, 2018 @ 17:07 часот