Владата со став дека името „Република Илинденска Македонија“ ги задоволувало двете страни

Владата денеска го соопшти својот став во врска со последниот предлог за името. „Република Илинденска Македонија е име со временска одредница кое се повикува на конкретни датуми од минатото и е реална...

20 мај, 2018 @ 10:55 часот