Компанијата на Харви Вајнштајн поднесе барање за банкрот

Студиото во Њујорк, коосновано од продуцентот на филмот, Харви Вајнштајн поднесе барање за банкрот, по разговорите за продажба на нивните средства на група инвеститори, се вели во соопштението објавено...

26 февруари, 2018 @ 11:09 часот

За 7,3 милиони евра „Витаминка“ го купи имотот на штипски „Брилијант“

Компанијата „Витаминка“ денес потпиша договор за купопродажба на имотот на „Брилијант“ од Штип со Комерцијална Банка АД Скопје. Во сопственост на „Витаминка“ АД Прилеп преминува недвижен имот,...

15 февруари, 2018 @ 16:25 часот