Осум илјади компании можат да користат владина финансиска поддршка

Околу осум илјади компании би можеле да ги исполнат условите за користење на владината финансиска поддршка, оцени денеска министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска. Според...

7 мај, 2018 @ 12:47 часот