Азески на состанок на коморскиот инвестициски форум во Трст

Претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески, на 29 и 30.01 2018 година ќе учествува на состанок на Коморскиот инвестициски форум (КИФ), што ќе се одржи во просториите на Генералниот секретаријат...

27 јануари, 2018 @ 15:53 часот