Француско-германска комеморација во Битола и Прилеп

По повод Денот на примирјето од Првата светска војна и Денот на народна жалост амбасадите на Франција и Германија во Македонија ќе одржат комеморации во Битола и Прилеп. Во 12 часот комеморација ќе има...

11 ноември, 2017 @ 10:13 часот