Американскиот амбасадор Бејли возеше трактор и комбајн во битолско Логоварди

Претставници на американската компанија за производство на трактори „Џон Дир“, битолската компанија „Синпекс“ и Земјоделскиот комбинат „Пелагонија“-Битола вчера ја одбележаа 100-годишнината од...

12 мај, 2018 @ 9:27 часот