Охрид СОС: Бремена научничка која допатувала на конференција во Охрид е депортирана во Цирих

Научник со колумбиски пасош кој викендов требало да учествува на конференција за блатни екосистеми во Охрид, итно бил депортиран за Цирих. Невладината организација Охрид СОС обвинува дека станува...

28 април, 2018 @ 18:17 часот