Градските власти до жителите на Скопје: Воздржете се од палење коледарски огнови

Градските власти апелираат до жителите во Скопје да се воздржат од палење коледарски огнови со цел да се заштити животната средина и амбиенталниот воздух. Минатиот месец градоначалникот на Град Скопје...

5 јануари, 2018 @ 9:31 часот