Македонија и Унгарија ќе соработуваат во борбата против криминалот и тероризмот

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и министерот за внатрешни работи на Унгарија Шандор Пинтер денеска во Будимпешта потпишаа Договор меѓу Владата на Република Македонија и Владата на...

20 март, 2018 @ 16:23 часот

ВИДЕО: Српски пратеник гаѓаше колега со компјутерско глувче

Во српското Собрание денеска се случил инцидент. Лидерот на српската партија Двери, Бошко Обрадовиќ, со компјутерско глувче го гаѓаше претседателот на Одборот за административни прашања, Александар...

21 ноември, 2017 @ 20:30 часот