Колевски стана член на Советот на јавни обвинители

Обвинителот Ацо Колевски даде свечена изјава пред претседателот на Собранието, Талат Џафери. Стана член на Советот на јавните обвинители. Вети оти ќе работи за јакнење на независноста на телото. Смета...

23 февруари, 2018 @ 15:02 часот