Колариќ: Загубени сто дена на Шилегов, со лаги и неработа, а без капитални проекти

100 дена Шилегов е еднакво на 100 дена лаги, неработење и партизација на адмнистрација и јавните претпријатија на град Скопје. Најголемата работа по која ќе се памети Шилегов во неговите први сто дена...

3 февруари, 2018 @ 16:39 часот