Бил Козби во куќен притвор поради обвиненијата за сексуално злоупотребување

На познатиот комичар Бил Козби му е одреден куќен притвор во неговиот дом во Филаделфија додека не се донесе конечна пресуда по обвинението за сексуално злоупотребување. По наредба на судија, Козби...

28 април, 2018 @ 12:54 часот