Објавена книгата „Соочувања“ на Зоран Тодоровски

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ од Скопје неодамна ја објави книгата „Соочувања“ на Зоран Тодоровски, која содржи статии, пригодни текстови, научни реферати, промотивни текстови,...

5 март, 2018 @ 10:33 часот

Стиховен Калибар ја промовираше книгата „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“

Промоција со многу позитивна енергија на збриката афоризми „Ни лук јал, ни ќебапи мирисал“ на Стиховен Калибар во Скопје. Без многу помпа и премногу формалности и говори, посетителите имаа можност...

22 декември, 2017 @ 10:33 часот