Заев-Кнајсл: Постои интерес за нови австриски инвестиции во Македонија

Премиероет Зоран Заев, придружуван од министерот за надворешни работи, Никола Димитров и државниот секретар во МНР, Виктор Димовски, денеска се сретна со Карин Кнајсл, сојузната министерка за Европа,...

27 март, 2018 @ 14:44 часот