Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

Сообраќајот на магистралниот пат Градско-Прилеп се пренасочува поради отстранување на тешко моторно возило кај клучката Дебреште, соопшти АМСМ. Оттаму утрово информираа дека сообраќајот на државните...

13 јануари, 2018 @ 10:56 часот