Венгер ја објасни причината за неговото заминување од Арсенал

Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер изјави дека него напушти клубот заради умор, туку причината се навивачите. Венгер кој изминатите 22 години беше предводник на „топчиите“ од Лондон, по завршувањето...

23 април, 2018 @ 13:14 часот

Клубот на пратенички во Собранието одбележува 15 години од формирањето

Клубот на пратенички во Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одбележи 15-годишнината од формирањето. Најавено е да се обратат претседателот, потпретседателката и генералниот секретар на...

7 март, 2018 @ 8:30 часот