Трибина „Значењето на јавното говорење во борбата за женските права“

Во вторник на 13-ти март, со почеток во 16 часот во просториите на Правниот Факултет „Јустинијан Први“ – Скопје, а во организација на Клубот на Оратори “Forum Oratores” ќе се одржи трибина на темата...

9 март, 2018 @ 11:04 часот