Мирослав Стојановски нов претседател на Клубот на генерали

Генералот во пензија Мирослав Стојановски е избран за нов претседател на здружението Клуб на генерали, на годишното собрание на здружението што се одржа синоќа во Домот на АРМ. На собранието беа усвоени...

14 декември, 2017 @ 11:05 часот