Изградбата на Клинички центар е приоритет за Владата, рече Заев

Претседателот на Владата на Република Македонија Зоран Заев, во придружба на министерот за здравство д-р Венко Филипче, денеска ја примија во посета делегацијата на Банката за развој на Советот на...

23 јануари, 2018 @ 15:24 часот